دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ ۱۴:۲۴ ۱۹ بازديد
فلفل دلمه اي يكي از كم كالري ترين سبزي ها بوده و بهترين گزينه براي لاغر شدن است.
درهر 100 گرم فلفل دلمه اي 15 كالري انرژي يافت مي شود بنابراين اين سبزي فيبر زيادي داشته و در كنار ساير سبزي ها مي توان از فلفل دلمهاي در رژيم هاي لاغري استفاده كرد.
تحقيقات نشان داده كه ويتامين C و بتاكاروتن فراوان اين سبزي (البته اگر تازه ميل شود) ميتواند از بروز بسياري سرطان ها جلوگيري كند، زيرا اين دو ماده مغذي جزو آنتي اكسيدانهاي قوي هستند.
فلفل به علت داشتن مقاير زيادي ويتامين C ، يكي از داروهاي خوب سرماخوردگي است، طوري كه مصرف منظم آن در برنامه غذايي، هم شدت و هم طول مدت سرماخوردگي را كاهش مي دهد.
فلفل دلمه اي يكي از كم كالري ترين سبزي ها بوده و بهترين گزينه براي لاغري است.
درهر 100 گرم فلفل دلمه اي 15 كالري انرژي يافت مي شود بنابراين اين سبزي فيبر زيادي داشته و در كنار ساير سبزي ها مي توان از فلفل دلمهاي در رژيم هاي لاغري استفاده كرد.
تحقيقات نشان داده كه ويتامين C و بتاكاروتن فراوان اين سبزي (البته اگر تازه ميل شود) ميتواند از بروز بسياري سرطان ها جلوگيري كند، زيرا اين دو ماده مغذي جزو آنتي اكسيدانهاي قوي هستند.
فلفل به علت داشتن مقاير زيادي ويتامين C ، يكي از داروهاي خوب سرماخوردگي است، طوري كه مصرف منظم آن در برنامه غذايي، هم شدت و هم طول مدت سرماخوردگي را كاهش مي دهد.
فلفل به علت داشتن مقاير زيادي ويتامين C ، يكي از داروهاي خوب سرماخوردگي است، طوري كه مصرف منظم آن در برنامه غذايي، هم شدت و هم طول مدت سرماخوردگي را كاهش مي دهد.
وردن 50 گرم فلفل دلمهاي (يك سوم از يك فلفل متوسط) مي تواند تمام نياز يك فرد بزرگسال به ويتامين C را برطرف كند. البته بايد بگويم كه ويتامين C در اثر حرارت فورا از بين مي رود، بنابراين تا جايي كه ممكن است فلفل را به صورت تازه و خام ميل كنيد.
چشمها بيش از ساير بافتهاي بدن از فلفل دلمهاي (مخصوصا از نوع قرمز) سود مي برند.
زيرا همان ماده ي موجود در هويج كه به تقويت چشم ها كمك مي كند، به مقدار زيادي در فلفل دلمه اي قرمز نيز وجود دارد. اين ماده “بتاكاروتن” نام دارد. بتاكاروتن ، پيش ساز ويتامين A در بدن مي باشد.
فلفل دلمه اي حاوي اسيد فوليك نيز هست. اين ويتامين از گرفتگي رگ ها و بروز بيماري هاي قلبي به خصوص در بيماران ديابتي جلوگيري مي كند.
فيبر موجود در فلفل دلمه اي مي تواند كلسترول خون را كه عامل ديگري براي ابتلا به حمله قلبي و سكته است، كاهش دهد.
فلفل مرغوب بايد سفت، آبدار و كاملاً ترد باشد. به علاوه، رنگ براق و شفاف آن را هم از ياد نبريد. بهتر است فلفل را بيش از 12 روز در يخچال نگه نداريد، لذا سعي كنيد هر بار تعداد كمي فلفل بخريد تا زود مصرف شود
لاغري